Ενισχυτική διδασκαλία στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση σχολικό έτος 2020_2021

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Με τον όρο «Ενισχυτική Διδασκαλία» νοείται η παρακολούθηση από τον/τη μαθητή/τρια ενός υποστηρικτικού προγράμματος διδασκαλίας στα μαθήματα:

1) Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,

2) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,

3) Μαθηματικά,

4) Φυσική,

5) Χημεία και

6) Αγγλικά.

Σκοπός της Ενισχυτικής Διδασκαλίας είναι η αύξηση του ποσοστού των παιδιών που ολοκληρώνουν την Υποχρεωτική Εκπαίδευση, αλλά και η αύξηση του ποσοστού αυτών που έχουν πρόσβαση και συνεχίζουν στη δεύτερη βαθμίδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ).

Γι΄αυτό το λόγο, στην Ενισχυτική Διδασκαλία συμμετέχουν προαιρετικά μαθητές/τριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου που είτε υστερούν στα ανωτέρω μαθήματα (και αδυνατούν να αποδώσουν κατα τη διαδικασία της μάθησης) είτε επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους σε αυτά.

Συνεπώς, βασικό κριτήριο για την επιλογή – συμμετοχή των μαθητών/τριών στην Ενισχυτική Διδασκαλία αποτελεί η επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα. 

Παρακαλώ, όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν τα παιδιά τους σε συγκεκριμένα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας να συμπληρώσετε την αίτηση – δήλωση μέχρι τις 30/11/2020 και να σταλεί στην διεύθυνση mail@gym-lappa.ach.sch.gr

Τη αίτηση – δήλωση μπορείτε να τη βρείτε εδω σε αρχείο pdf και εδώ σε αρχειο word

 Από τη διεύθυνση του Γυμνασίου Λάππα