Χαιρετισμός Ψυχολόγου Γυμνασίου Λάππα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

με χαρά σας ανακοινώνουμε την τοποθέτηση της  σχολικού Ψυχολόγου στο Γυμνάσιο Λάππα , κυρίας Ευαγγελίας Τσώλη η οποία σας απευθύνει τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Χαιρετισμός της Ψυχολόγου του σχολείου Εύας Τσώλη

  Γεια σας αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες! Ονομάζομαι Εύα Τσώλη και θα είμαι η Ψυχολόγος της Σχολικής Μονάδας τη φετινή χρονιά με σκοπό να παρέχω ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη τόσο στους μαθητές μας,  όσο και σε εσάς τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών.

   Θα βρίσκομαι στο σχολείο κάθε Δευτέρα. Εκεί θα μπορούμε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε τα θέματα που σας αφορούν κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.   

   Θα ήθελα, επίσης, να σας ενημερώσω ότι και φέτος στο σχολείο θα λειτουργεί η Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) που θα έχει ως στόχο την εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των παιδιών που πιθανόν να αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Η αξιολόγηση που θα πραγματοποιείται μετά από δική σας έγκριση ή αίτηση, θα περιλαμβάνει τη συγκέντρωση αναγκαίων πληροφοριών από το οικογενειακό περιβάλλον  των μαθητών, τον εντοπισμό εκπαιδευτικών, συναισθηματικών ή κοινωνικών θεμάτων που μπορεί να απασχολούν τα παιδιά και τη δική σας συμμετοχή και συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του σχολείου. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε θα είμαι στη διάθεσή σας.                                                             

   Περιμένω με χαρά να σας γνωρίσω από κοντά και να συνεργαστούμε μαζί για να ενισχύσουμε την ψυχοκοινωνική και σχολική ζωή των αγαπητών μας παιδιών.                                                                                                                      

   Καλή και Δημιουργική Χρονιά, με Υγεία! 

Σχολιάστε